You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Betöltés...

Jó helyre kerültél, ha egyedi grafikás, profi weboldalt szeretnél

Egy olyan fejlesztőtől, akinek van kisker áruháza évi 100 millió Ft árbevétel fölött, és megérti a kéréseidet.

Miért engem válassz?

Gebei János

“Tárhelygyáros”

Miért engem?

Gebei János vagyok épp a krisztusi korban, két gyermek büszke édesapja és a Webidea Informatika tulajdonosa. Már 16 éve egész fiatalon alapítottam a Webidea-t mint tárhelyszolgáltatót ami azóta is működik több ezer webhelyet kiszolgálva, 8 éve pedig kivezettem a teljes átadást rendszerinten egy Zrt-nek. Azóta foglalkozok többek között webfejlesztéssel, 2021-től pedig szigorúan abban a szegmensben ami közel áll hozzám és a legjobban értek: az OpenCart alapú webáruház készítéssel és nem egyedi fejlesztést igénylő weboldalak készítésével.

4-5 éve értem igazán a webshoppal rendelkező ügyfelek kéréseit és segélykiáltásait, akkor indítottam az IT mellett az online kereskedésem a Los Polos pólóműhelyt, címe https://lospolo.hu/. Azóta érzem úgy, hogy tudok hitelesen webshopot fejleszteni, hiszen saját oldalamon keresztül minden lényeges változáson keresztülmentem. A létező összes modern modult végigpróbáltam, marketingből a SEO-n át az AdWords és Facebook marketingen, a Google Shoppingon át vezetett az út a negyedik év végére közel 100 millió Ft árbevételű vállalkozást építettem, egyről nyolc kollégára bővülve, 90%-ban a webes marketinget használva.

Imádom amit csinálok és ezt a szakmát, órákig tudok a weboldal vagy webshopos megoldásokról és marketingről beszélni. Végre úgy érzem ez az a szegmens a webfejlesztésen belül amiben igazán jó és hiteles vagyok, erre a legjobb példa a saját sikeres vállalkozásom ilyen rövid idő alatt és a további referencia sikertörténeteim.

Szeretnék Neked segíteni elkészíteni azt a weboldalad, amely valóban képes lesz bevételt termelni, fejlődni és megállni a helyét 2022-ben. Ha úgy érzed, hogy én vagyok a te embered a feladatra, akkor keress fel bátran egy ingyenes konzultációra!

Ingyenes konzultáció

Weboldal árkalkultár

válaszd ki a neked megfelelőt

250.000 Ft
300.000 Ft
350.000 Ft
Egyéni

Referencia munkáim

Nézz körül néhány weboldal között, amelyet megrendelésre készítettem el.

Kérj ingyenes konzultációt

Írd meg bátran mire van szükséged és 24 órán belül válaszolok rá.

Ha nem találtad a megfelelő csomagot, egyeztessünk telefonon!

A telefont én fogom felvenni és végig velem fogsz kapcsolatban állni.

Hívj bátran:

06-30 867 55 54