• Vezérlőpult
  • Webmail

Cégünkről

Cégünk a Leg-leg-leg Építési Szakipari és Számítástechnikai Bt., 1993-ban alapult meg. Tevékenységét sokáig az építési szakipar, építőanyag kereskedelem terén folytatta, majd azt később kiterjesztette a számítástechnika felé. Jelenleg cégünk több ezer vállalatnak és magánszemélyeknek nyújt webhosting szolgáltatást és folyamatosan készít megrendelésre weboldalakat. Szervereink a legkorszerűbb szerverteremben a Telekom-nál és az Invitel-nél vannak hosztolva, saját bérelt vonalunkon és polcainkon, ezzel maximális sávszélesség kapacitást nyújtva Ügyfeleinknek. Szerződésben állunk külön rendszergazdai csapattal akik a gépeket karbantartják szoftveresen és hardveresen a nap 24 órájában és azok működésükért felelnek, ezen kívül külön cég fejleszti adminisztrációs felületünket a Vezérlőpultot.

Cégünk ezen kívül lehetőséget nyújt domain regisztrációra és azzal kapcsolatos adminisztrációra (átregisztrálás, átirányítás stb.) a lehető legkedvezőbb áron a piacon, amelyhez szorosan hozzákapcsolódik a webtárhely szolgáltatás. Statisztika: 2011. januárjában szervereink már több, mint 2300 weboldalt és 3000 domain nevet szolgáltak ki.

Egy kis történelem:

2005 márciusában cégünk 12 éves évfordulóján kibővítette tevékenységi körét az Informatikára, ezzel együtt új munkaerővel is bővültünk. Fő tevékenységként a webtárhely szolgáltatást és weboldalak tervezését neveztük ki.

2005 végén nyitottuk meg új irodánkat Szolnokon, ahol minden kérést rugalmasan és rövid időn belül teljesítünk, illetve egyéni megállapodásokat kényelmesen lebonyolítunk.

2006 márciusában teljes szerverparkunkat átköltöztettük az Interware Rt. szervertermébe, saját polcainkra, saját vonalunkon ezzel növelve a minőséget (nagyobb belföldi és saját külföldi sávszélesség). Ezzel párhuzamosan bővítettük tevékenységi körünket a Szerver hosting szolgáltatással.

2006 júliusától új tevékenységgel bővültünk, ez az emelt díjas SMS Szolgáltatás. Biztonságos, nagy jutalék és egyszeri vagy egyéb költségektől mentes SMS szolgáltatást nyújtunk ezen túl minden kedves Ügyfelünk számára.

2006 szeptemberében ismét egy új tevékenységgel bővültünk, ami hozzá tartozik a Szerver hosting szolgáltatásunkhoz, ez a Szerver bérlés. Folyamatosan bővülő szerver konfigurációk választhatóak és később bővíthetőek elérhető árakon.

2007 márciusában ünnepeltük 2 éves fennállásunkat az informatikai szolgáltatásokban. Enyi idő alatt több száz elégedett ügyféllel kötöttünk szerződést szolgáltatásainkban, továbbá korszerűsítettük szervereink és bővítettük szolgáltatásainkat.

2007 novemberétől bővítettük tevékenységünket a PC Alkatrész kereskedelem irányába, így novembertől rendkívül kedvezően a bolti árak alatt forgalmazunk alkatrészeket, és díjmentesen összeszerelt komplett gépeket. Minden termékre garanciát vállalunk, a kiszállítását postán vagy futárral végezzük el, személyes átvétel pedig Szolnokon lehetséges.

2008 elején egy külön nagy teljesítményű szerver gépet helyezett el elkülönítve webszervereitől Egyéb szolgáltatások céljából, melyek a következők: ventrilo, teamspeak, shoutcast, icecast, eggdrop, psotnic, psybnc, shroudbnc és ircd. A piacon jelenleg a legjobb árakon nyújtjuk ezeket a szolgálatásokat külön erre kialakított szerveren, garantálva ezzel a maximális minőséget.

2008 márciusában ünnepelte cégünk 15 éves fennállását Betéti Társaságként, amely igen ritka és hosszú időszak. Ezen kívül 3 éves fennállását az Informatikai szolgáltatásokban, ahol az elmúlt egy évben jelentős ügyfélszám növekedés és újabb szolgáltatások rendeltetésszerű nyújtását könyvelhetjük el. 2008 szeptemberétől teljes szerverparkunkat már az Enternet Kft. szolgálja ki, nagyobb sávszélességet nyújtva szervereinknek és szerver hosting Ügyfeleinknek. A webszervereinket lecseréltük, kizárólag INTEL alapú szervereket használunk, nagy teljesítményű 4 magos Xeon processzorokkal a lehető leggyorsabb elérést biztosítva a honlapok számára.

2009 áprilisától teljes arculatot váltottunk, saját korszerű és egyedi adminisztrációs felületet készítettünk Ügyfeleinknek, a szolgáltatások menedzselésére. Több kisebb webtárhely szolgáltató ügyfeleit átvettük és bővítettük szerver parkunkat. Bevezettük a Szolgáltatásaink közé a VPS és a Játékszerver hostingot.

2010 februárjában szerződést kötöttünk egy rendszergazdai céggel és teljes szerverparkot váltottunk, ezzel nagymértékben megnövelve a minőséget és a biztonságot. A szerverek terhelésleosztással/cluster rendszerben működnek, minden szolgáltatás külön gépen található. Bevezettünk egy új adminisztrációs felületet, amelyen minden szükséges funkció egyszerűen kezelhető a webtárhely szolgáltatáshoz. Külön gépet kaptak a VPS szerverek ill. a rádió/voice szerverek.

2011 áprilisától bevezettük az SMTP szolgáltatásunkat, a hírlevél küldés szolgáltatásunk igénylésével, lehetősége nyílik havi szinten több tíz- ill. százezer vagy akár milliós nagyságrendű levélküldésre, egy erre kialakított különálló szervergépen, saját dedikált IP címen minden ügyfelünknek.

2013 márciusában ünnepelte cégünk a huszadik évfordulóját.

2013-ban cégünk közreműködésével megnyitásra került Szolnokon az XHW Informatikai Szaküzlet, egyúttal irodánk címe is átkerült az 5000 Szolnok Sütő út. 9. szám alá, így lehetőség van személyes ügyintézésre, megrendelésre.


2014-től megszüntettük a VPS szolgáltatásunkat, és jobban rákoncentráltunk a Webtárhely és Weboldal készítésre így erre a két témára specializálódtunk.
2015-től tovább képeztünk magunkat online marketingben és folyamatosan veszünk részt képzéseken. Az általunk átadott oldalaknál segédkezünk a Facebook marketing, Google AdWords és hírlevélküldés kialakításában.

2016-tól 2017-ig folytattuk azt amihez értünk, weboldalakat készítünk, amely mellé webtárhelyet szolgáltatunk. Nem lehet megunni!
2018-ban új irodát nyitottunk Szolnok szívében a Baross utcán, azóta itt tudjuk fogadni a hozzánk betérő ügyfeleket.