• Vezérlőpult
  • Webmail

Megrendelés

Szerződések letöltése

 

DOMAIN REGISZTRÁCIÓ, ÁTREGISZTRÁCIÓ, TULAJDONOSVÁLTÁS

A domain regisztrációs szerződéssel regisztrálható új .HU vagy más végződésű domain név, és ezzel lehet átregisztrálni is a nevet. A tulajdonosváltáshoz szükség van lemondó nyilatkozatra, mind a két fél aláírásával és két tanúval. Ha cég regisztrál domaint, cégbírósági végzés és aláírási címpéldányt kell csatolni, ha magánszemély rendel akkor a lenti Személyi nyilatkozatot kell kitölteni, két tanúval. Ez minden domain regisztrációnál vagy átregisztrációnál kötelező.

DOMAIN (ÁT)REGISZTRÁCIÓS MEGRENDELŐLAP 
DOMAIN TULAJDONOS VÁLTÁSHOZ LEMONDÓ NYILTKOZAT 

 

Magánszemélyek esetén csatolandó, új regisztrációnál vagy meglévő domain átregisztrálásához:

SZEMÉLYI NYILATKOZAT 


 

WEBTÁRHELY MEGRENDELÉS

Webtárhely megrendeléshez szükség van az alábbi tárhely igénylőre, a csomag megjelölésével és a domain megadásával. Fontos, hogy a tárhely szerződés mellé a fenti Domain igénylőt is ki kell tölteni, ha új domainről van szó, vagy a meglévő kerül át hozzánk.

WEBTÁRHELY SZOLGÁLTATÁS MEGRENDELŐLAP 
 

SSL (https://) megrendelés domain név mellé:

SSL MEGRENDELŐ  

 

 


 

HÍRLEVÉL KÜLDÉS / VILÁGJÁRÓ SMTP SZERVER

Tömeges hírlevélküldéshez (több ezer/tízezer vagy százezer e-mail küldéshez) az SMTP szerver megrelőre van szükség, céges/magánszemély levelezésre (amelyet semmilyen szolgáltató nem tilt, titkosított és mindenhonnan elérhető) pedig a világjáró SMTP szolgáltatásra.

SMTP HÍRLEVÉL MEGRENDELŐLAP 
VILÁGJÁRÓ SMTP MEGRENDELŐLAP  

 

 Minden szerződés érkezhet hozzánk scannelve az info@webidea.hu címünkre, vagy postán a Leg-leg-leg Bt. 5000 Szolnok Horgász 34. postacímünkre.